Lakipalveluita Helsinki keskusta

Kun tarvitset Asianajajaa

Hoidamme kotimaiseen ja kansainväliseen yritystoimintaan liittyvää juridiikkaa sekä yksityishenkilöiden, yhdistysten ja säätiöiden sekä asunto-osakeyhtiöiden oikeudellisia toimeksiantoja.

Palvelumme on yksilöllistä, perusteellista ja luottamuksellista. Ammattitaitomme olennaisena osana on kyky hoitaa asiakkaan toimeksiannot kustannustehokkaasti ja joutuisasti. Ongelmakeskeisyyden sijasta panostamme voimakkaasti asiakasta hyödyttävien ratkaisujen tuottamiseen. Alan asiantuntijana otamme vastuun tekemistämme oikeudellisista toimenpiteistä, laatimistamme asiakirjoista sekä antamistamme oikeudellisista neuvoista ja ohjeista.

Yhtiö

Yhtiömme on perustettu vuonna 1995, joten se on harjoittanut asianajotoimintaa jo yli 25 vuoden ajan. Asianajotoimistona muodostamme osan oikeuslaitosta ollen julkisen valvonnan alaisia ja velvollisia noudattamaan toiminnassamme lakia sekä Suomen Asianajajaliiton sääntöjä ja määräyksiä. Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme yleisesti hyväksyttyjä eettisiä ja moraalisia periaatteita.

Kansainväliset yhteydet

Olemme ainoana suomalaisena asianajotoimistona jäsenenä World Link for Law -ketjussa, jolla on lukuisia toimistoja EU-maissa, muualla Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

Työkieliämme ovat suomi ja englanti.

Toimimme nykyaikaisissa ja käytännöllisissä tiloissa hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Juristiemme käytössä on uusin tietotekniikka ja välineet asiakirja-aineiston sähköiseen käsittelyyn sekä monipuoliset tietoliikenneyhteydet kaikkialle maailmaan.

Timo Määttänen

Asianajaja

Suomen Asianajajaliiton jäsen

[email protected]

p. 0400 449 921

Olli Peltola

Asianajaja

Suomen Asianajajaliiton jäsen

[email protected]

p. 040 5583 393